Forum klanu grającego w l2 Revelation
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Przedstawcie sie dodjacie screena z gry waszej postaci
Noo to będę pierwszy
Mam 26 lat mieszkam w Londynie od kilku lat, ale uciekam z Londynu drogo i syf;)
Właśnie urodziła mi się córeczka dokładnie 1stycznia szczęściara piękna data, pracuje w restauracji kawiarni jestem menagerem mam czas zawsze w pracy pograć, w domu słabiej bo rola taty weszła w życie, no to tak skromnie o mnie;)
Siema, mam 37 lat , żonę dziecko i drugie w drodze , Mieszkałem przez 10 lat w UK , obecnie mieszkam w Gdańsku , Jestem dyrektorem technicznym w firmie z sektora T1 Automotive , dlatego nie zawsze mam czas grać (duuuuzo obwiązków ) , najczęściej siedzę wieczorami lub w weekendy , staram się farmić 24/7 w auto jak mnie nie zabiją . Grałem w L2 przez 8 lat z czego na serwerze TEON przez 5.
Siemanko. Nazywam się Magda- jak to o mnie mówią wesoła, można ze mną żartować na każdy temat. Jestem mamą na pełen etat trójki skarbów. Mieszkam w Niemczech od 4 lat. W wolnych chwilach wolę pograć niz siedzieć przed telewizorem. Cieszę się że jestem w tym klanie bo mam kontakt z Polakami :-D pozdrawiam wszystkich i życzę miłej zabawy.
Cześć, mam na imię Piotr, pochodzę ze Słupska gdzie aktualnie pracuję jako kierownik w markecie budowlanym.
Witam nazywam sie Piotr. Mam 28 lat pochodzę z Białegostoku. Obecnie mieszkam i pracuję w Niemczech.
Siema mam na imie Ireneusz mam 29 lat mam trojke dzieci 3 synow, pochodze i mieszkam w Lublinie.Pracuje w Perła Browary Lubelskie .W l2 gram od poczatku jego instnienia ze tak powiem bedzie z 14-15 nazwe klanu wymyslem juz w tedy grajac na c3 l2Dune ze starego skladu jest nocnywilk ,manka ktory chwilowo nie gra mam nadzieje ze wruci .. , i bet420.
Hejka. Nazywan sie jak nick wskazuje Lukasz. Lat 32. Od ponad 6 lat mieszkam w UK...i tu popieram Letniaka bo w miescie gdzie mieszkam jest to samo co w londynie...(Preston). Na chwile obecna od prawie roku zajmuje sie rozwijaniem wlasnej dzialalnosci "painting and decorating" po naszemu wykonczeniowka. Ciezki temat w anglii bo troche lepszego standardu jestem nauczony ale co tam. Generalnie w klanie znalazlem sie za sprawa Piórka i Bibulki. Gralem od 3 tygodni na innym serwie. 2 tygodnie temu spotkalem sie z Nimi i powiedzieli ze to klan ponad klany wiec mowie a co tam. I bez slodzenia e nie zaluje. A jeszcze o mnie...dzieci brak, sytuacja w zwiazku....bardzo zagmatwana. A a koniec dzieki za milą atmosfere w klanie i trzymajmy tak dalej. Ps. Jak napisalem ogolnie gram w ta gre od 5 tygodni wiec wielu rzeczy jeszcze nie wiem. Wszelkie porady i wskazowki mile widziane
Ostatnio edytowany przez LukaszBoncik (2018-02-05 01:13:19)
Marcin. 45l. dorosłe dzieci i gram parufką wiecej wam nie potrzeba
Witam. Nazywam się Arek mam 27lat, pochodzę z Zagłębia miasta Sosnowiec. Pracuje obecnie w Niemczech wraz z moją Narzeczoną na uroczej wyspie Spikeroog. Jestem z wykształcenia Technikiem Budowlanym. W Polsce przez dwa lata prowadziłem własną działalność. Niestety chcąc odłożyć na Wesele musiałem ją zawiesić i wyjechać za lepszymi pieniążkami. W l2 gram stosunkowo nie długo jakieś 6tygodni. Grę traktuje jako rozrywkę po pracy, ponieważ wyspa nie dostarcza ich za wiele:( Klan w którym gram jest moim pierwszym, niestety nie udało mi się zamienić słowa z żadnym z graczy ponieważ jest tam grupa 4 osób która gra tylko ze sobą. Stąd moja prośba o przygraniecie mnie Pozdrawiam
No skoro zajrzałem to tez napisze coś o sobie Można powiedzieć że podobnie jak Parufka z wyjątkiem tego za mam na imie Łukasz mam 35 lat tylko jedno dziecko i to nie dorosłe no i nie gram parufka
Hi, Grzesiek, 31l. Mieszkam ze swoja dziewczyna we Wrocławiu i czasem trochę w Sopocie jestem administratorem IT w kilku firmach z różnych branż. Kiedyś grałem w L2C4 chyba z rok i do L2 revolution podchodzę bardzo sentymentalnie.
Cześć mam na imie Arek , mam 25 lat i pracuję jako kierowca wózka widłowego. Mam System 4 Brygadowy i dojeżdżam 50km do pracy więc czas wolny się mi skraca , ale staram sie byc codziennie aktywny Dzieci nie mam, ale za to młodą dziewczyne ^^ (prawie jak ?) . L2 towarzyszył mi już od dobrych kilku lat Pozdro dla Aresa bo jak na pc tak i na tel on mnie wciągnął ^^ Widze po opisach że klan będzie dobrze funkcjonował. Miłych rozgrywek wszystkim Klanowiczą życzy BeT420 ! ☺
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 776.57 kB (Maksimum: 917.44 kB) ]